Бомба! Емилия пред Публика след Броени Дни! Ето кога и къде:

emilia-biust

Емилия смая всички с решението си да се върне скоропостижно на сцената. Фолк певицата роди второто си дете на 3 октомври, а вече е ясно и кога ще е първата й поява пред публика.

Фолк дивата разкри, че ще участва на концерта за рождения ден на телевизия Планета в Арена Армеец на 22 ноември. Това е само месец и половина, след като роди второто си дете.

emilia-10

Първото й участие в клуб пък ще е на 3 декември. До края на годината обаче, Емилия няма намерение да се връща към активната си програма. Певицата заяви, че ще отделя повече време на децата си. Но от 2017 г. има намерение да започне да работи вече на пълни обороти.

Емилия имаше силна година откъм хитове през 2016 г., като дори се превърна в една от основните претендентки за „Певица на годината“. Вероятно желанието й да се бори за наградата я е подтикнало да бърза със завръщането си към сцената и участията.

Другата основна претендентка, Галена, пък едва не пометна на сцената, тъй като не искаше да излиза в майчинство по същата причина. След инцидент по време на участие обаче, певицата обяви, че прекратява ходенето по клубове, докато роди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *