Бомба! Емануела и Христо Живков правиха С*КС!

emanuela-hristo-2

Емануела прелъсти актьора Христо Живков! Фолк певицата се закани, че ще му го върне тъпкано, защото отказа да участва в любовни сцени с нея в сериала на Биг Брадър, под предлог, че е много влюбен в приятелката си.

Фолк дивата реши, че е време да свали маската на Христо. Емануела първо го увлече в предизвикателство с надпиване с текила. Лека – полека актьорът започна да поддава на ласките на певицата. Накрая двамата се награбиха и изтанцуваха доста страстен танц, а съквартирантите им гледаха с недоумение и се чудеха докъде ли ще стигнат.

emanuela-hristo-3

Когато Христо отиде в тоалетна да повръща, Емануела най- после го хвана на тясно. Певицата потропа на вратата, а той я отвори и фолк дивата нахлу вътре. Не след дълго започнаха да се чуват и сладострастни пъшкания.

Ирина Тенчева слухти на вратата на тоалетната
Ирина Тенчева слухти на вратата на тоалетната

Ирина Тенчева отиде да провери какво се случва в тоалетната. Вратата беше затворена, а на въпроса на тв водещата дали имат нужда от нещо, фолк дивата изпъшка: Неее.

На номинациите обаче огънят между фолк певицата и актьорът сякаш вече беше угаснал. Емануела заяви, че Христо й е безразличен и не го харесва. Певицата каза, че е изпитвала удоволствие да наблюдава падението му.

Христо Живков също номинира Емануела за изгонване. Актьорът я определи като „хищник, жаден за отмъщение“. Живков я обвини, че е наранила сърцето му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *