Бомба! Дара прави тройка в джакузи с още две звезди от Х фактор! СНИМКА:

dara-1

Интимен кадър в джакузи с три от най- известните звезди от Х фактор запали социалните мрежи.

Скандалната снимка беше публикувана от Дарина Йотова, която е една от участничките в скандалната сцена.

Младата певица пъчи прелести на преден план и се плези, а зад гърба й се вижда как колегата й Иво Добрев е сграбчил дупето на гаджето си Михаела Маринова и се опитва да го захапе.

За палавницата Дара подобна провокация не е нещо ново или изненадващо. Варненката е с доста разкрепостен имидж и обича всякакви щуротии.

Истинската изненадата е Михаела Маринова, която уж го раздаваше скромна и дори консервативна. Тя обаче с охота позира за снимката, тъй като гледа право в обектива, макар че Дара леко я скрива с прическата си.

Иво Добрев, който се изявява в дует заедно с брат си Пламен, е изцъклил блеснал поглед, докато опипва задните части на приятелката си.

Определено и тримата изглеждат или под мощното въздействие на хормонална вихрушка, или под въздействието на високоградусов алкохол. А може би и на двете.

Дара, Иво и Михаела са колеги във фирмата на Саня Армутлиева „Вирджиния рекърдс“, но иначе и тримата стартираха от Х фактор. Освен това, са и набори и тази година завършиха училище. Михаела и Иво отпразнуваха абитуриентския си бал в Барселона. А Дара пък се превърна в истинска сензация с атрактивната си визия, както и с шантавите си снимки от абитуриентската вечер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *