Бойко Кръстанов стяга сватба с красива колежка! Виж Тук:

boiko-krastanov-1

Бойко Кръстанов стяга сватба с дамата на сърцето си. Актьорът призна, че с приятелката му Виттория Николова са готови да станат семейство.

Въпреки че е кръстена с италианския еквивалент на името „Виктория“, тя е българка. Но е родена и отраснала на Апенините. Майка й дълги години поддържала вила на 300 години до езерото Комо. Когато Виттория става на 12 години, се прибират в България.

Двамата са заедно от около три години.

Когато се запознават, тя е трети курс в НАТФИЗ. По това време, с Бойко Кръстанов си партнират в постановката „Господин Балкански“ на сцената на Младежкия театър. Но любовта им пламва, когато се озовават в обща компания на морето.

Бойко и Виттория
Бойко и Виттория

Още от самото начало на връзката им, актьорът от „Стъклен дом“ и „Под прикритие“ усеща, че е срещнал жената на живота си. Но изчакват с по – сериозните планове, за да си дадат още време и да видят как ще се развият нещата.

Три години по- късно, първоначалното усещане на Бойко Кръстанов се оказва самата истина. Двамата вече се чувстват готови да станат семейство и да узаконят връзката си.

Актьорът е избрал пръстен за красивата си половинка и е поискал ръката й от майка й.

Преди години, Бойко Кръстанов имаше връзка с известната моделка и актриса Ива Янкулова. Отношенията им обаче издържаха само година, тъй като красавицата го заряза, защото не искала сериозна връзка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *