Богата свекърва глези Лора Караджова – ето какви подаръци й прави:

lora-karadjova

Лора Караджова се е обзавела със супер луксозен подарък! Певицата пръснала солидна сума за модел „Верту“ с диаманти.

Щерката на Данчо Караджов разгледала всички телефони в магазина, но си харесала най- скъпия.

Въпреки че кариерата й доста залезе, Лорчето нямала никакви финансови проблеми. Освен че винаги може да разчита на известния си баща, свекърва й също много помагала. Мъжът на певицата – Валентин, всъщност е от доста богата варненска фамилия. Майка му Ирен Славова е известна бизнесдама в морската столица. Тя притежава една от най- големите фирми в града.

lora-karadjova-valentin

През лятото младото семейство се мести във Варна, за да може семейството на Валентин също да се порадва на малката внучка Алиса. Там Лора и половинката й имат всичко необходимо, за да си живеят спокойно, дори да не работят и двамата.

През зимата семейството се мести в Банско, където Валентин работи през целия сезон. Разполагат и със собствен апартамент, а дъщеря им ходи на детска градина там.

Лора Караджова признава, че все по- малко време прекарва в София. Но певицата предпочита да не се отделя от мъжа си за дълго. Затова и е оставила кариерата си на заден план. Пък и не успява през последните две години да изкара хитова песен, която да я върне на върха. А и конкуренцията стана жестока с най- новите и свежи попълнения в поп музиката – Дара и Гери- Никол.

Лора обаче няма намерение да рискува семейното си спокойствие, за да се боричка с доста по- младичките си колежки за вниманието на публиката. Певицата не крие, че с Валентин обмислят да си направят и още едно детенце.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *