Богат ливанец е тайният годеник на Бони

boni-1

Бони най- после разкри кой е тайнственият мъж, с когото има връзка. Загадъчният господин се оказа ливански бизнесмен. Бони и любимият й Раби са заедно от цели четири години, но едва сега той реши да излезе от анонимност.

 

Усилено се говори, че двамата смятат да направят и сватба. Пред списание „Блясък“ Раби разказва как се е запознал с певицата и с какво е успяла да го спечели. Бизнесменът признава, че изобщо не харесва чалгата, но Бони го впечатлила като човек. Двамата се запознали в обща компания и така започнали да се срещат.

boni

Певицата упорито криеше дълги години кой е мъжът до нея, тъй като той не искал да става публична личност. При един от престоите си в къщата на Биг Брадър обаче стана ясно едно: че гаджето й явно е много ревниво. В последния сезон на Биг Брадър Ол старс певицата принуди Боби Турбото да спи на земята, тъй като отказа категорично да дели една постеля с него, заради гаджето си навън. Двамата бяха завързани с белезници, така че актьорът нямаше друг избор, освен да постъпи като кавалер и вместо да остави Бони да спи на земята, той да се премести там.

Бони в Биг Брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/kM-QsO-UcIE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *