Блатечки се изфука каква красавица е станала порасналата му дъщеря! СНИМКА:

asen-blatechki-7

Асен Блатечки се похвали с пораснала си дъщеря Катерина. Актьорът показа тяхна обща снимка, която изуми всички.

Дъщеря му е одрала кожата на майка си, която също се казва Катерина, и е наследила нейната красота.

Момичето изживя доста трудно тийнейджърство, най- вече покрай драмите в семейството. Най- тежкият момент за нея било, когато баща й Асен Блатечки ги напусна и се събра с Диляна Попова, която по това време беше бременна с второто му дете.

Асен Блатечки с дъщеря си
Асен Блатечки с дъщеря си

Няколко месеца по- късно обаче, актьорът поиска прошка от официалната си половинка Катерина и се прибра в общия им дом. Говореше се, че дъщеря му трудно свикнала с мисълта, че има братче от друга майка. Тя дълго време била сърдита на баща си и не му говорила.

Но към днешна дата, отношенията им са безоблачни. Катерина прости на татко си и вече е възприела факта, че има брат.

Асен Блатечки обича много и двете си деца. Актьорът се старае да отделя достатъчно време и за малкия Борил, който тази година ще навърши 3. Той е в добри отношения с майката Диляна Попова и е решил да купи голям апартамент за нея и сина им, при това в баровски столичен квартал. По този начин искал да се реваншира, че ги изоставил малко след раждането. А също да е спокоен, че е осигурил и второто си дете.

Манекенката хвали Блатечки, че е много добър баща и има силна връзка със сина си. Дори публикува тяхна обща снимка, за да отхвърли нападките, че актьорът не вижда детето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *