Благой Георгиев заряза ученичката Куини Алис

blago-kuini

Благой Георгиев и 18- годишната манекенка Куини Алис са разделени. Футболистът е изтрил профилите на бившата си възлюбена от социалните мрежи, пише хотарена.нет.

Раздялата е станала съвсем наскоро – преди не повече от две седмици. Наблюдателни читатели обаче са забелязали, че през последните месеци двамата все по- рядко публикуват общи снимки в социалните мрежи и си разменят любовни послания.

Любовта им започна много бурно, като на третия месец вече се говореше дори за сватба. Но в крайна сметка връзката им не успя да направи и година.

Любовта им бързо изгасна
Любовта им бързо изгасна

Причината за раздялата все още не е ясна, но вероятно разстоянието, което ги делеше заради кариерата на Благо в Русия, се е оказало решаващия фактор. 18- годишната Куини Алис пък, макар и абитуриентка, все още ходеше на училище.

Разбира се, на всички е известно, че футболистът има слаб ангел и нищо чудно да си е намерил вече ново гадже или пък да е бил спипан в изневяра. Факт е обаче, че Благо отново е в акция и флиртува безразборно с нови хубавици в социалните мрежи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *