Благой Георгиев шокира с признание за брака си с Есмер! Виж Тук:

Ново сътресение в семейството на футболиста Благой Георгиев и рускинята Есмер Омерова. Този път обаче, Джизъса изобщо не крие, че с жена му не са в добри отношение. Нещо повече! По всичко личи, че двамата отново са разделени.

В интервю от тези седмица, футболистът бива попитан в прав текст: „Какво се случва между теб и Есмер. На много хора им направи впечатление, че тя е изтрила всички снимки с теб в социалните мрежи…“

А ето какво отговаря Благой Георгиев„Щом е изтрила снимките, явно вече не съм ѝ толкова симпатичен. Това са си наши работи. Всеки си има проблеми, ние също. Ако не се решат, значи така е трябвало да стане. Ще видим. Живи и здрави да сме. Всеки проблем е сериозен, щом е проблем. Това не е най-важното. Най-важното са децата. Няма значение с кой съм аз, а е важно да са живи и здрави децата, да не се чувстват лишени от родителска любов.“

Футболистът признава, макар и индиректно, че с жена му са разделени. Разбира се, техните раздели са пословични. Но досега Благо Джизъса изобщо не си правеше труда да ги коментира. Този път обаче, е повече от откровен.

Благой Георгиев с най- малкото си дете

Като най- вероятна причина за поредната раздяла на Благой и Есмер се спряга поредна изневяра от негова страна. Преди няколко месеца футболистът официално прекрати спортната си кариера и предпочита да прекарва повече време в София, отколкото в Русия. А на Есмер пък не й се стои особено много в България, за да надзирава постоянно шавливия си мъж.

Преди година и половина рускинята дари със син съпруга си Благой Георгиев. Футболистът има още две деца от връзката си с гимнастичката Христина Витанова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *