Благо Джизъса се развежда заради годеницата на Христо Сираков

blagoij-georgiev-7Благоверната законна половинка на футболиста Благой Георгиев – Христина иска развод. Фолкаджийката Лияна може и да не успя да раздели Благой Джизъса и майката на децата му Христина, но новата на хоризонта явно е по-оправна.

Неверният съпруг този път върти любов с ексгоденицата на Христо Сираков-  плеймейтката Биляна Георгиева.blagoi1 Припомняме ви, че само до преди няколко седмици милионерът Ицо 100 манекенки и красавицата  планираха своята сватба, но тихо-мълком Христо Сираков й би шута.

Сега вече е ясна и причината. По всичко личи, че Христо Сираков бързо е надушил, че бъдещата му жена се гушка с Благой Георгиев и е побързал да се отърве от неверницата.

Към днешна дата връзката на Благой и Биляна не е тайна за никого, а още в момента,  в който е разбрала за новите подвизи на мъжа си,  Христина го е изхвърлила от дома им и според запознати вече е задвижила процедурата по развода им.

Верен на стила си обаче Благой,  се наслаждава на новата си тръпка публично, а през уикенда дори заведе плеймейтката на почивка в Гърция, защото бил твърдо убеден, че и този път ще си поживее, а Христина отново ще му прости и ще си го прибере обратно.
Виж видеото:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *