Бившата на Лудия репортер – в Болница! Ето какво се Случи:

ludia-reporter-gadje-5

Александра Богданска най- после проговори след скандалните разкрития за нея, направени във фейсбук от бившия й приятел Даниел Петканов.

Моделката разкри, че е в болница, вследствие на нервен срив и обвини всички, които я съдят, без да знаят, за тежкото си състояния.

Скандалът избухна преди няколко дни, когато репортерът от „Часън на Милен Цветков“, разкри, че бившата му приятелка му е слагала рога с други мъже. Петканов открил в телефона на Александра информация и чатове, които я уличават в предлагане на платени секс услуги.

ludia-reporter-gadje-6

Клиентите й били чужденци, а за да се срещне с тях, Богданска пътувала зад граница. Почти всеки уикенд моделката пътувала в чужбина, за да прави компания на платежоспособни мъже. Тарифата й била 5000 евро.

Пред Даниел и близките си, Александра обяснявала, че пътува или за фотосесии, или като рекламно лице, или като пиар. Една от основните й дестинации бил остров Сардиния.

Александра прекарала цялото лято там. Разказва, че живеела в една къща с много момичета, а работата им била да са пиари и да участват в организирането на круизи.

В България пък, Богданска от доста време била интимна с кастинг продуцент на холивудските продукции, които се снимат у нас, разкрива Даниел Петканов. Репортерът заяви, че връзката им датирала още от времето преди той да се запознае с нея, когато Александра си имала друго гадже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *