Бившата на Лудия репортер се Сгоди за милионер от Монако!

aleks-bogdanska

Моделката Александра Богданска, която нашумя като невярното гадже на Лудия репортер, вече е сгодена. Избраникът й е милионер от Монако на име Макс. Именно той е мъжът, който бърка с пръст в устата на Богданска на фаталното фото, разпространено от бившия й приятел Даниел Петканов.

Алекс и Макс са въртели любов зад гърба на Лудия репортер няколко месеца преди скандалната им раздяла. Красавицата се запознава с милионера, докато работи през лятото в Италия като модел и хостеса.

Алекс Богданска с годеника си Макс
Алекс Богданска с годеника си Макс

След като се върнала в България, Александра се готвела да се раздели с Даниел, но междувременно той преровил телефона й и сам открил, че гаджето му вече си има друг. Без да му мисли, Лудия репортер разкри за изневярата й във фейсбук, като публикува и скандалната снимка, на която Макс бърка с пръст в устата на Александра.

След публичния линч и нервния срив, който преживя, манекенката успя да си стъпи на краката и вече е сгодена за милионера Макс. Той й предложил брак преди две седмици, докато били на романтична екскурзия във Венеция. Александра пък вече се е преместила при него в Монако, според клюката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *