Бившата на Динко Динев – Мария Цветкова, открадна Стайко Стайков от съпругата му Алекс Арабаджиева!

maria-cvetkova

Война между милионерски кланове подпали красивата плеймейтка Мария Цветкова. Именно заради нея се разиграл екшъна в Свети Влас, при който Стайко Стайков потроши бариерата на порта Марина Диневи.

Както е известно, Цветкова имаше връзка преди години с Динко Динев, от която им се роди дете. Синът им е на 6 годинки и за него се грижи изцяло бившата моделка.

Красивата Мария отскоро има връзка с милионерския наследник Стайко Стайков, който обаче все още официално е женен за щерката на Ветко Арабаджиев – Александра.

Мария и Стайко Стайков
Мария и Стайко Стайков

Това не попречи на плеймейтката и на богаташкото синче да си пуснат снимка в социалните мрежи, на която се целуват. А под изненадващия кадър на прясната двойка заваляха поздравления и пожелания за щастие.

Преди броени дни Стайко Стайков нахлу с гръм и трясък в яхтения порт на клана Диневи във Влас, като помете с луксозния си автомобил бариерата. Причината била, че го изгонили от друго заведение, намиращо се на порта заради непристойно поведение. Стайков се движил с мощна охрана, която обаче пътувала след него, в отделен автомобил.

Мария с Динко Динев
Мария с Динко Динев

Към момента полицията е задържала 30 души заради мазалото в Свети Влас, но официално извършителят остава неизвестен.

Мария Цветкова става известна, когато е едва на 18 години. Тогава печели „Мис Плеймейт“ 2008 г. След няколко месеца започва връзка с Динко Динев, макар че по това време той още е женен. Милионерът обаче се развежда тихомълком и заживява с плеймейтката.

Малко след раждането на сина им, двойката се разделя. Цветкова се покрива и години наред не се появява в публичното пространство. Говори се, че Динко Динев й бил забранил. Все пак, преди няколко години, папараци спипаха Мария с Павел Лазаров, познайник от подземните среди, който преди това имаше връзка със Златка Райкова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *