Бивш на Мария се натиска на Мегз! Ето кой е той:

Нов ухажор усилено преследва дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз. Маститият бизнесмен, който е хвърлил око на моделиерката, е бивше гадже на врагинята й от „Вип Брадър“ – Мария.

Става въпрос за известния производител на месо от Стара Загора Ангел Тенев, наричан още Свинаря. Доскоро той имаше връзка с фолк певицата Мария, но двамата се разделили преди месец, защото тя си харесала друг.

Ангел Тенев обаче веднага си намерил нова дама на сърцето – чудатата дизайнерка Мегз. Той я засипвал с покани да посети някой от чутовните му купони в Стара Загора. Но засега тя ги игнорирала. Бизнесменът обаче не се отказвал лесно. Редовно изпращал цветя или пък скъпи подаръци на Мегз с надеждата най- после да откликне на ухажването му.

Дизайнерката държи в пълна тайна личния си живот. Веднъж казва, че си има сериозен приятел. Друг път се оплаква, че няма мъж в живота й и никога не е била влюбена. Кое е истина, кое – лъжа, при Мегз никога не се знае.

Въпреки че вече е минал 60- те, Ангел Тенев е любимец на златотърсачките и фолк певиците. Освен че е приказно богат, той е и много щедър. Той плати последните 2-3 видеоклипа на вече бившата си приятелка Мария, които бяха изключително скъпи. При това, единият беше сниман в Сицилия. Бизнесменът плати и хонорара на Криско, за да напише две песни за фолкаджийката.
Говори се обаче, че Тенев спипал Мара Отварачката да тъче на още два- три стана. Затова побързал да я разкара. Но фолкаджийката бързо си намерила нов спонсор – милионерския син Илиян Цанев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *