Биляна Дол с уникална честитка за рождения ден на Валери Божинов- Виж Тук:

valeri-bojinov-biliana-1
Валери с актуалната си любима Биляна

Сръбското гадже на Валери Божинов му честити рождения ден с трогателно обяснение в любов.

Вчера футболистът навърши 31 години, а ето какво му написа в инстаграм за празника красавицата Биляна Дол: „Любов моя, толкова съм благодарна на живота, че те изпрати при мен. Всеки мой ден е специален и удивителен с теб. Много щастлив рожден ден! Обичам те!“

Валери Божинов и сръбската хубавица имат връзка от близо година. Въпреки че Биляна е по- голяма от футболиста с 8 години, двамата се радват на много хармонични отношения.

Откакто е със сръбската си приятелка, Божинов тотално се е променил, коментират негови близки. Той вече не е женкарят, който беше, а е улегнал и изобщо не гледа встрани.

Валери- младши с баща си и Биляна в Дубай за Нова година

За първи път футболистът е с жена, която му е финансова равна, че дори и по- богата, и няма притеснения, че е използван за пари. Освен това, 39- годишната Биляна Дол е толкова поддържана, че може да сложи в малкия си джоб всяка пикла на 20 години.

Сръбската красавица са разбира и с децата на Валери. Синът на футболиста беше с тях за Нова година. Алисия няма никакви притеснения детето й да е с новото гадже на татко си, защото двете се познават и дори са приятелки.

С Николета обаче нещата са по- различни. Плеймейтката често пускаше отровни стрели по адрес на Биляна Дол, но сега, след като отново е с голямата си любов Ники Михайлов, може  да омекне и да престане да се заяжда с жените в живота на бившия си мъж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *