Била ли е компаньонка Златка Димитрова? Виж Тук:

zlatka-dim-17

Златка Димитрова за първи път коментира най- тежкият скандал в моделската си кариера, който датира отпреди 5 години. Става въпрос за появата на нейни профили в сайтове за компаньонки.

В интервю за „Папараци“ от миналата седмица бургазлийката разказа, че тогава била подмамена от много известна родна манекенка. Тя поискала Златка да заснеме гола фотосесия, уж за някаква благотворителна кампания. Плеймейтката се съгласила. Съблякла се дибидюс и се нащракала. Златка се изтипосала гола- голеничка, както майка я е родила, като дори на снимките си за „Плейбой“ може да мине за много облечена. А след няколко месеца гръмва скандалът, че се рекламира в сайтове за платена любов.

Благотворителните голи снимки на Златка
Благотворителните голи снимки на Златка

Единият се оказа регистриран в Унгария и набирал момичета от Източна и Средна Европа за компаньонки на заможни клиенти.Освен нея, там имаха профили още няколко известни родни красавици, сред които и Биляна Йотовска.

След избухването на скандала, тя коментира, че снимките били за белгийска фирма и няма представа как да попаднали там.

Но това далеч не е единственият подозрителен каталог, в който се оказва, че фигурира по онова време. След като ГДБОП разбиват модните агенции FH1 на бившия „Мистър България“ Мирослав Йончев и „Май ейджънси“ на Росен Чолата, заради бизнес с женска плът, в каталозите им отново фигурира Златка Димитрова. Впоследствие, тя обяснява, че била само рекламно лице на едната от тях.

Черната Златка тежко преживя с*кс скандалите, в които името й беше замесено преди пет години. А защо точно сега се е сетила да изяснява темата, е непонятно. Още тогава не се намериха никакви доказателства, че е извършвала подобен тип дейност, а и никога не й се е носила такава слава.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *