Биг Брадър стартира с гнусен гей скандал

big-bradar-2015

Новият сезон на Биг Брадър започна с грозен гей скандал, в който беше замесено името на Валери Божинов. При представянето си един от участниците, Кристиян Стойков, заяви, че е спал с футболиста.

Още на следващият ден адвокатът на Валери Божинов обяви, че ще съди „Нова телевизия“ и „Биг Брадър“ за скандалните твърдения. Това принуди водещият на шоуто, Ники Кънчев, да се извини на футболиста от името на телевизията и продукцията. От „Биг Брадър“ първоначално се опитаха да го увъртат и дори поканиха Божинов в студиото си да се изясни с Кристиян. Ники Кънчев предположи, че вероятно участникът си е измислил историята, за да влезе в предаването.

valeri-bojinov

Във визитката си 21- годишният гей Кристиян Стойков се представи като модел в Холандия, бивш фолк певец и много провокативен човек. Той заяви, че е правил секс с много родни вип- ове, сред които и Валери Божинов. Скандалният гей беше назначен за Биг Бос на къщата. Той избра и първите номинирани за сезона: 34- годишният Борислав Братухчев и 30- годишният Кирил Симеонов.

Сред интересните участници е съпругата на Боби от третия сезон на Биг Брадър и от Биг Брадър ол старс. Никита живее от дълги години в Швеция и има дете от предишна връзка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *