Би Ти Ви отряза Слави Трифонов за новия сезон на „България търси талант“

slavi-trifonov

Би Ти Ви отказаха продуцентската фирма на Слави Трифонов да поеме новия сезон на „България търси талант“.

Медията е решила самостоятелно да организира и финансира шоуто. Основната причина е заради пари. Компанията на Слави Трифонов поискала прекалено високи хонорари миналия сезон, което не се понравило изобщо на телевизията. Медията имала сериозни критики и по изпълнението на формата. Затова,от Би Ти Ви стигнали до идеята сами да продуцират риалити шоуто.

Дългия отдавна имаше мераци към „България търси талант“, но все не успяваше да се вреди. Първият и вторият сезон на шоуто бяха продуцирани от Магърдич Халваджиян. Третият сезон беше изцяло вътрешна продукция на телевизията. Така, Слави се домогна до продуцирането на успешния формат едва в четвъртия му сезон.

bg-talant

Трифонов и екипът му обаче не се справиха особено успешно с изпълнението му. Първо, журито беше изключително зле селектирано. Като изключим идеята за участието на Дарина Павлова, която беше интересна, останалите трима бяха не на място. Ники Илиев се оказа доста скучен и безличен. Илияна Беновска изобщо нямаше място там. Добре че се изпокара към края на предаването с екипа и беше сменена от Деси Добрева. Най- добре щеше да е певицата да участваше още от началото на шоуто. Нямаше нито един професионален певец, който да оценява този вид таланти, които реално, са най- многобройните.

Иво Сиромахов не беше чак толкова лош избор, но пък той е доста преекспониран.

За новия четвърти сезон се очаква в журито да се завърне Асен Блатечки. От Би Ти Ви са поканили и Денис Ризов, но още не е ясно дали той ще се съгласи. Водеща отново ще е Мария Силвестър. Засега не е ясно дали Сашо Кадиев отново ще й партнира.

Неприятната новина за всички кандидат- таланти е, че паричната награда намалява с 10 000 лева и вече е 50 000 лева.

Победителят в четвъртия сезон Пламен Любенов. ВИЖ ТУК:
https://www.youtube.com/watch?v=0mOE090PNiE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *