Без Срам! Емилия се НАТИСКА на Голи Мъже! СНИМКА:

emilia-2

Емилия налази горещи и голи мачовци. Фолк певицата, която наскоро поднови клубните си изяви, след като роди, явно е загоряла за хубави и млади мъже.

Лицето на Емилия видимо грее от щастие заради близостта с голите тела на мачовците. Видимо доволната певица не е пропуснала възможността и нежно е прегърнала мъжагите през кръста.

Явно застаряващият плейбой Коко Динев вече не е достатъчен на Емилия.

Хормонът видимо е ударил Емилия в компанията на секси танцьорите
Хормонът видимо е ударил Емилия в компанията на секси танцьорите

След второто си раждане, фолк певицата побърза да се завърне на сцената. Макар че все още не е възстановила тялото си, Емилия няма притеснение да се изявява на живо. Връщането към нормалното ежедневие ще й помогне още по- бързо да влезе във форма.

Фолкаджийката не крие, че използва често услугите на бавачка за малката Мира, за да може да ходи по участия из цялата страна. Емилия признава, че заради натовареното си ежедневие, пропуска ценни моменти с децата си, но се надява, че те ще я разберат.

Фолк дивата отхвърли слуховете, че й се налага толкова рано да се върне на работа, защото Коко Динев имал финансови проблеми. Емилия разкри, че докато била бременна, той се грижил изцяло за издръжката на семейството.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Без Срам! Емилия се НАТИСКА на Голи Мъже! СНИМКА:"

  1. website host   11.08.2020 at 18:26

    If some one wants to be updated with most recent
    technologies after that he must be pay a visit this web site and
    be up to date every day.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *