Бередин смачка Антония Петрова! Прибра си гъзарския джип и остави мис- ката на дъжда!

antonia-petrova-djip

Александър Бередин си прибра луксозния джип от бившата си съпруга Антония Петрова посред бял ден. Руснакът е решил да го върне тъпкано на невярната си половинка и да вгорчи максимално развода им.

Сцената се разиграла посред бял ден в центъра на София. Бередин грабнал от ръката на Антония ключа от луксозното возило и опрашил в неизвестна посока. А Петрова останала като вцепенена под дъжда в студения ден.

Руският милионер изобщо няма намерение да прощава на Антония нито изневярата й, нито решението й да сложи край на брака им. Преди дни пък скандалната „Мис България“ вбеси бившия си съпруг, след като публикува снимки, на които се вижда, че чужда мъжка ръка я гали по корема.

Антония с новото си гадже
Антония с новото си гадже

Руснакът обаче не остана със скръстени ръце, а й го върна подобаващо. Бередин публикува снимки от най- екзотичните им пътешествия по света: Малдивите, ЮАР, множество снимки от САЩ. Под публикацията руснакът написал: „Публикувайки тези снимки, искам да напомня на моята все още любима и все още съпруга колко кратък е пътят от Малдивите до „магнетичните“ Лещен и Ковачевица.“ Наскоро Антония Петрова пусна снимки от пътуването с новото си гадже до Ковачевица.

Едва ли за някого е тайна, че Антония Петрова дължи двете си титли за красота – „Мис България“ 2009 и „Мисис Русия“ 2012, на солидните суми, които Бередин плати, за да й начеше егото.

Антония и Александър Бередин имат връзка от 2006 година, а през 2012 вдигнаха сватба за чудо и приказ в Москва. И двамата си падат по разточителството и охолния начин на живот, които Бередин им подсигуряваше. По професия руснакът е космически инженер, но от много години се занимава с частен бизнес.

Петрова се надява при развода да успее да сложи ръка върху 5 млн. долара от парите на Бередин, но той едва ли лесно ще й ги даде.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *