Бередин си прибира и бижута за 3 млн. долара от Антония Петрова

antonia-petrova-beredin

Руският съпруг на Антония Петрова е решен да я съсипе, след като години наред наливаше луди пари в имиджа и короните й. Скандалната перничанка поиска развод от милионера и си мислеше, че той отново ще удоволетвори всичките й финансови претенции. Но не позна.

Петрова настоява да получи 5 млн. долара от богатството на мъжа си Александър Бередин. Руснакът обаче порязал мераците й. Той я обвинява в изневяра, като я сочи за виновна за разтрогване на брака им.

Не само, че няма никакво намерение да й дава още 5 млн. долара при развода им, но Бередин е решен да я направи за смях. Руснакът си иска обратно бижутата, които е купувал на Антония през годините. Накитите на мис- ката се оценяват на 3 млн. долара!

Антония си хвана младо гадже
Антония си хвана младо гадже

Бередин си направи гаргара с Антония и новото й гадже. Мис- ката беше пуснала много снимки от разходката й до селата Лещен и Ковачевица. А руснакът пусна снимки от ваканцията им на Малдивите, със следния текст: „Напомням на все още настоящата ми съпруга, че пътят от Малдивите до „магнетичния“ Лещен е много кратък“.

За никого не е тайна, че именно Бередин уреди титлите за красота на Антония Петрова – „Мис България“ 2009 и „Мисис Русия“ 2012 г. Руснакът даваше баснословни суми на перничанката, за да си прави пиар из медиите. Бередин се е заканил, че Антония няма да види повече и стотинка от богатството му. Наскоро руснакът си прибра от бившата си жена и луксозното возило, което й беше подарил.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *