Бащата на Цветелина Стоянова проговори – Ето какво разкри:

cvetelina-stoianova-3

Бащата на гимнастичката Цветелина Стоянова проговори за състоянието й. Йордан Стоянов- Старото заяви, че се моли всеки ден на Господ за оздравяването на дъщеря му.

Легендарният треньор по бокс на „Славия“ коментира, че не обвинява никого за трагедията, сполетяла детето му. Надява се, когато Цветелина се оправи да разкрие какво се е случило и какво я е тормозило.

Лекарите му казали, че дъщеря му извадила късмет. В състоянието на гимнастичката се забелязва подобрение. „Златното момиче“ все още е на командно дишане. Панкреасът е пострадал. Цветелина обаче е размърдала пръстите на ръцете и краката си.

cvetelina-stoianova-4

Тежката новина, че дъщеря му е скочила от шестия етаж го заварила на състезание в Ямбол. В последно време двамата не се виждали, защото всеки бил ангажиран с тренировки и лагери. Според него, баба на Цветелина е най- наясно с това, което се е случвало с нея.

Бащата и близките на гимнастичката са неотлъчно до нея в кошмарните дни, в които се бори за живота си.
21- годишната Цветелина Стоянов има тежка съдба от дете. На 12 години умира майка й. От треньорския екип са категорични, че през годините винаги много са се грижили за нея.

Месец преди фаталния скок от шестия етаж, Цветелина нямала желание да тренира. Искала да се откаже от спорта. Психолог разговарял с нея, но не открил симптоми на депресия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *