Българската, която омая Джъстин Бийбър: Често се чуваме по телефона!

lidiya-biibar

19- годишната красавица Лидия Иванова се превърна в сензация, след като цъфна на снимка с поп звездата Джъстин Бийбър. Засега младата дама мълчи за истинските си отношения с тийн идолът, но признава, че двамата са се виждали повече от веднъж и че често се чуват по телефона.

Лидия Иванова живее от няколко месеца в САЩ, след като е избрана да участва в конкурса за красота „Кралица на Вселената“. Това обаче не е обикновен конкурс за красавици. За да се достигне до участие в него, кандидатките трябва да покажат и интелектуалните си способности. За целта трябва да изпратят няколко есета по различни теми.

lidiya-ivanova

За следващия етап от конкурса, претендентките трябва да отидат в САЩ. За няколко месеца трябва да съберат по 2000 долара от спонсори.

Лидия признава, че е очарована от Джъстин Бийбър. Красавицата е впечатлена от добротата му, от това колко се старае да помага на хората и от чувството му за хумор. Лидия е категорична, че няма нито проблеми с алкохола, нито с наркотиците. Двамата често се чуват по телефона. Но какви по- точно са отношенията им, нашенката предпочита да запази в тайна.

Джъстин Бийбър. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *