Азис взима 150 бона от „Денсинг Старс“

Азис
Азис

Новият сезон на „Денсинг Старс“, който тръгва напролет, е истинската причина и без друго плашещо окльощавелият Азис да се подложи на нова доза ударна диета. Чалга славеят е един от първите, приели да участват във формата, в който звезди се учат да танцуват заедно с професионалисти, научихме от приближени .

Певецът ще получи рекорден хонорар за изявата си. Според мълвата той е поискал 250 000 лева, но след дълги пазарлъци е кандисал на 150 бона. В замяна на това ще се вихри поне 2 месеца всяка вечер по телевизията.

Певецът слабее ударно заради танцувалното шоу
Певецът слабее ударно заради танцувалното шоу

От 2 седмици Василка е на строг хранителен режим, който редува с ежедневни двучасови тренировки във фитнеса. За това време успяла да стопи нови 4 килограма от снагата си и до крайната цел й оставали още шест. Костинбродската чучулига искала да свали общо нови 10 килограма, за да обере овациите с чисто нова фигура.

Главна роля да убеди Азис да се пусне на сцената на „Денсинг Старс“ изиграла Яна Акимова. Танцьорката, която през октомври се омъжи за най-добрия му приятел Петко Димитров, ще помага на предаването зад кулисите, тъй като е бременна.

Освен Азиска още една чалга дива вече е дала съгласието си да се включи в състезанието за най-добре танцуваща двойка. Лияна, чийто имидж сериозно се срина в Къщата на „ВИП Брадър“ миналата есен, ще пробва да заглади реномето си в дене шоуто. Според запознати сред поканените да участва е и журналистката Кристина Патрашкова, която доста се чудела дали да приеме предизвикателството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/LaWAfNJrcDw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *