Азис разкри най- голямата си тайна! Истината е шокираща! Виж Тук:

Азис за първи път надигна завесата над истината за скандални си имидж, който го направи звезда преди години. Но разкритието му породи още много въпросителни сред феновете.

„Този имидж сам си го избрах. Знаех, че ще изтърпя много подигравки, но същевременно рейтингът ми ще скочи до небето. Аз съм циганин и мога успешно да лъжа. Излъгах феновете си, излъгах всички и само няколко от приятелите ми знаеха истината.

Плащах на мъже да се целуват с мен и да живеят с мен, намирах жадни за слава и им я давах. Кой например щеше да познава Китаеца, ако не го бях направил известен“, пита ромският славей.

След като достигна върха в кариерата си и решил, че няма нужда повече от подобна реклама. Затова бавно започна да връща мъжкия си вид. Първо свали женските си дрехи.

После спря за изрусява косата си и да я боядисва ту червена, ту лилава. След това престана да се епилира и пусна естествената растителност по гърдите си. Даже спря да се бръсне. И накрая космяса повече и от истинските мъже.

азисКолкото и да се кълне, че всичко е било само поза, част от феновете отказват да му повярват. Те си харесваха певеца в женска рокля, червило и изкуствени мигли. Новият Азис не им вдъхва доверие и някои са отчаяни, че е изгубил попмозния си чар.

Фолкаджията обаче иска второ дете и докато мистерията с раждането на дъщеря му Рая беше тема табу, сега ще се породят много въпроси. Няма как щъркелът да й донесе братче и хората да повярват.

Пък и не е зле да поживее малко като мъж.

Току виж свикне с новото си аз.

Но дали наистина се е преструвал, продължават да се питат фенове.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *