Ася Капчикова захапа новата „Мис Плеймейт“ Маги Бадер

asia-kapchikova

Ася Капчикова захапа наследницата си Маги Бадер, която снощи спечели титлата „Мис Плеймейт“.
Бившата на Криско разкри, че стискала палци за друго момиче, а победителката Магдалена не била сред фаворитките й.

Капчикова обаче, все пак пожела успех на новата „Мис Плеймейт“. Но не пропусна да я захапе, като й напомни, че титлата може да бъде много тежка.

Победата на Маги Бадер снощи не изненада никого, тъй като още преди две седмици се знаеше, че точно тя ще спечели.

magi-bader-1
Победителката Маги Бадер

Всъщност, и миналогодишната „Мис Плеймейт“ Ася Капчикова беше ясна много преди провеждането на конкурса. Месец преди финала, вече се знаеше, че гаджето на Криско ще спечели.

Капчикова нито имаше мерки за победителка в какъвто и да е конкурс за красота, нито излъчване, нито дори силикон – почти задължителен атрибут за еротично състезание. Но пък имаше подходящото гадже в точния момент.

Новата победителка Маги Бадер също разкри, че си има гадже. И когато го покаже, вероятно ще стане ясно защо победата й е била предрешена.

Но победата в „Мис Плеймейт“ наистина не гарантира кой знае колко бляскаво бъдеще, както намекна Ася Капчикова на наследницата си. Самата тя го знае най- добре. Няколко месеца след като спечели, тя продължаваше да се препитава като танцьорка по заведенията. Дори работи цяло лято на морето.

Междувременно, се раздели с известното си гадже – Криско. Но имаше късмет, че вече беше подписала договор със солиден хонорар за участие в риалити шоуто „Фермата“. С парите от предаването, Капчикова си направи силиконови гърди и се надява да успее да завърти собствен бизнес за бельо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *