Ася Капчикова вбеси Криско с решението си! Ето защо се изпокараха:

asia-kapchikova

Ася Капчикова е решена да остане в светлините на прожекторите за възможно най- дълго време. Новата плеймейтка иска да се наложи като звезда, а не да се окаже еднодневка.

Затова красавицата от Девин е решила да се включи в новия сезон на Вип Брадър на есен. Хрумването й обаче никак не се понравило на гаджето й Криско. Рапърът бил твърдо против участието на любимата си във воайорското риалити. Ася обаче нямала никакво намерение да се съобразява с него, а най- спокойно му „сервирала“, че вече си уговаря хонорара.

asia-kapchikova-krisko

Засега Капчикова обаче не била доволна от сумата, която й предложили продуцентите. Танцьорката смятала, че заслужава много повече, тъй като е една от най- актуалните звезди в момента.

Криско си има своите притеснения за участието на любимата му в такъв тип риалити. Рапърът се опасява, че приказливата му половинка ще разкрие доста тайни от съвместното им съжителство. Ася обаче е готова на всичко, за да стане звезда, а не все да стои в сянката на популярното си гадже. Затова и опитите на Криско да я разубени, не й правят никакво впечатление и ги подминава.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *