Ася Капчикова разкри нагла измама на д-р Енчев!

asia-kapchinkova

Ася Капчикова направи скандални разкрития за пластичния хирург д-р Ангел Енчев. Плеймейтката свали маската на известния лекар и разкри порочните му практики.

Част от наградата на конкурса „Мис плеймейт“ 2016 беше ваучер на стойност 10 000 лева от д-р Енчев. Победителката Ася Капчикова обаче заяви, че ще го дари на жена, претърпяла двойна мастектомия. Гаджето на Криско няма изкуствени импланти и е категорична, че не иска да има. Затова предпочете да дари наградата си от д-р Енчев на жена, която наистина се нуждае от тях.

Когато се срещната с известния хирург, за да обсъдят как ще стане точно дарението, плеймейтката била неприятно изненадана. След като съобщила на д-р Ангел Енчев, че ще подари операцията, той най- нагло й заявил, че ще трябва да извади 4000 лева от джоба си.

asia-kapchikova-enchev

Капчикова го попитала какъв щеше да е отговорът му, ако операцията беше за нея. Хирургът й заявил, че 10 000 лева е само цената на неговия труд, а самите импланти струват 4000 лева. Така че, дори Ася да иска да използва наградата за себе си, пак трябвало да се бръкне с 4 бона.

След наглият отговор на лекаря, Капчикова станала и си тръгнала. Плеймейтката обаче заяви, че ще спази обещанието си, което даде пред цяла България и в момента усилено спестява, за да отдели средствата.

Ася проверила и дали цената на имплантите е тази, която й представил д-р Енчев. Оказало се, че същия вид силикон струва 1500 лева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *