Ася Капчикова не спира да дразни Криско с новия си! СНИМКИ:

asia-kapchikova-10
Ася Капчикова с новото си гадже

Ася Капчикова не спира да се перчи с новото си гадже. Новоизлюпената силиконка буквално залива социалните мрежи със захаросани снимки с актуалната си половинка.

Но тази свръхпоказност не е случайна, издават нейни дружки. Целта на Капчикова е да натрие носа на бившия си Криско, като постоянно натрапва колко е щастлива с новия си. Реакцията на нараненото й его е в отговор на настоящата половинка на рапъра – Цвети. Новото гадже на Криско първа започна с канонадата от общи снимки, които да покажат колко са влюбени и щастливи.

Гаджето на Криско не спира да се фука
Гаджето на Криско не спира да се фука…

Ася обаче държи много да подчертае колко висок и мъжествен е новия й. Често двамата позират по бельо, за да покажат колко гореща и страстна връзка имат. Капчикова старателно насочва стреличките си към комплексите на рапъра, за да го жегне точно по най- болните му места.

Но Ася гледа да не изостава
…но Ася гледа да не изостава

Но пък новото гадже на плеймейтката е никому неизвестен. Обикновено момче, което няма финансовите възможности на Криско. Капчикова обаче държи да покаже, че може да бъде щастлива и с момче от народа, което не е медийна звезда.

По време на участието си във „Фермата“ плеймейтката намекна, че не е била много щастлива във връзката си с Криско. Рапърът не й помогнал да стане певица, защото не искал половинката му да го засенчва. Не искал да излизат заедно по заведения, а предпочитал да си стоят вкъщи, за да си почива. На Ася обаче много й се бръмчало по дискотеки. И така, след година и половина двамата се разделиха по живо, по здраво.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *