Арестуваха сина на Найден Милков! Здраво е загазил! Виж Тук:

naiden-milkov-1

Синът на фолк певеца Найден Милков се озова в ареста заради тежко престъпление. Димитър Милков бил заловен с марихуана, а в апартамента му ченгетата открили още няколко вида наркотици, както и домашна нарколаборатория.

28- годишният наследник на фолкаджията и бивш общински съветник в Бургас, вече има солиден брой провинения и е добре известен на полицията в морския град.

Само преди два месеца, Димитър беше обвинен от приятелката си, че я пребил. Милков- младши потвърдил, че я ударил пред полицията. Но в своя защита изтъкнал, че тя го предизвикала, защото му довела „две к*рви, за да ги ч*ка пред нея“. Това го обидило и си изпуснал нервите, казва в показанията си младия мъж.

Преди три години пък, Димитър беше обвинен от млада жена, че я изнасилил. Тогава обаче се оказа, че го била натопила.

Димитър Милков
Димитър Милков

Така или иначе, на Найден Милков никак не му е лесно да покрива всичките изцепки на сина си, които буквално следват една след друга. Фолк певецът има солидни връзки в града – първо, като бизнесмен и основател на първата частна милиция през 90- те, а после и като общински съветник.

Проблемите на Димитър с наркотиците датират от десетина година, а младежът отървава затвора, само благодарение на контактите на баща си. Той дори прекарал известно време в наркокомуна в Испания, но след като се завърнал, продължил по същия начин.

Найден Милков има още един син, който е значително по- малък – само на 6 години. През 2011 г. фолкаджията стана баща за втори път, а майката Диляна е на възрастта на големия му син Димитър.

Бургаският бизнесмен се прочу покрай дългогодишната си връзка с фолк певицата Тони Дачева. Двамата бяха заедно цели 11 години, като се изявяваха като дует на сцената. Но той така и не пожела да сбъдне най- голямата й мечта – да стане майка. За капак, към края на връзката им започнал да върти любов с танцьорката Диляна, която му роди второто дете.

След раздялата с Милков, Тони Дачева най- после сбъдна съкровеното си желание – да бъде майка. Певицата осинови момиченце.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *