Антония Петрова води новия Зет при родителите си за Коледа

antonia-petrova

Антония Петрова най- после е запознала родителите си с младия любовник, заради който се развежда. Дори всички заедно ще посрещнат Коледа в къщата на семейството на мис- ката в Драгичево.

Актуалното гадже на Антония Петрова прекарало един уикенд в палата на родителите й край Перник. Майката на мис- ката – Ани Петрова, го поглезила с най- добрите си специалитети. Родителите на Антония много харесали новия мъж до дъщеря им и дали благословията си за връзката им.

Антония Петрова с родителите си Ана и Иван
Антония Петрова с родителите си Ана и Иван

Бащата на скандалната мис- ка пък най- после бил доволен, че повече няма да му се налага да търпи руския си зет. Той така и не харесал Бередин и смятал, че милионерът от Москва не е достоен, за да бъде съпруг на щерка му.

Антония Петрова засега няма намерение да разкрие самоличността на гаджето си. Мис- ката обаче разкрива, че той много се грижи за нея и са обсипва с внимание и мили жестове. Засега е известно, че гаджето й е доста по- млад от руснака.

Перничанката дори вече се виждала отново булка с възлюбения си. Но първо трябва да изчака да се разведе с Бередин, а това няма да й е никак лесно, закани се руснакът. Най- вече, защото Антония претендира за космическа издръжка от 5 млн. долара, които бившият й мъж няма никакво намерение да й дава.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *