Антония Петрова търси сурогатна майка

antonia-petrova-beredin

Антония Петрова се е решила най- после да дари с наследник съпруга си Александър Бередин, но иска това да стане чрез сурогатна майка. Мис- ката, която харчи луди пари за постоянни подобрения по тялото си, не искала бременността да съсипе усилията й да има идеална фигура.

Александър и Антония са женени от няколко години, но „Мис България“ 2009 все го увърташе по темата с децата. Петрова не веднъж е казвала, че не се чувства готова да стане майка. Бередин обаче започнал да губи търпение и накрая двойката стигнала до компромисен вариант – да прибягнат до услугите на сурогатна майка.

Антония Петрова е вманиачена по тялото си
Антония Петрова е вманиачена по тялото си

В момента звездното семейство търси най- подходящата кандидатка, която ще износи детето им. Парите, разбира се, не са никакъв проблем за Бередин, който пръска милиони, за да угажда на капризите на Антония Петрова.

Руският милионер похарчи луди пари, за да направи съпругата си „Мисис Русия“. Оказа се, че нашата красавица е спечелила един от многото конкурси в родината на съпруга си. Антония Петрова търсеше реабилитация, след като спечелването на титлата „Мис България“ 2009 й донесе само негативи и обидния прякор „Мис крокодил“, с който я окепази бившия й пиар Евгени Минчев.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Антония Петрова търси сурогатна майка"

  1. Анонимен   28.10.2015 at 12:08

    Доколкото съм запозната, сурогатното майчинство е забранено в България.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *