Антония Петрова си изсипа силикона в ефир

antonia-petrova-dekolte

Обилно преливащият силикон от деколтето на Антония Петрова- Бередин извади очите на зрители и събеседници в студиото на Вип Брадър. Този път манекенката буквално се оля с опитите си да привлича вниманието.

Мис България 2009 обича да демонстрира сексапила и формите си, щателно подобрени от пластичните хирурзи. Антония Петрова все още явно не може да се отърве от комплекса, който разви, заради срамния прякор „Мис Крокодил“. Видът й обаче започва да става плашещо пластмасов, след всички пластични корекции, които си направи.

Лилавото червило - друга кошмарна визия на Петрова от студиото на Вип Брадър
Лилавото червило – друга кошмарна визия на Петрова от студиото на Вип Брадър

Снощи, по време на живия ефир на Вип Брадър, манекенката явно беше решила да покаже колко хубави силиконови импланти има. Петрова беше облякла рокля с такова деколте, че гърдите й буквално а-ха да се изтърколят от него.

Сластната гледка не остави безразличен събеседникът й Иван Ласкин и актьорът я бъзикна, че му са се дояли дини, като я гледа.

Интересен е опитът на перничанката хем да се показва като елегантна и сериозна дама, хем да излиза в национален ефир във вид, по- подходящ за немско п*рно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *