Антония Петрова се обезобрази от пластики – наду си устните до пръсване със силикон

Антония Петрова пък наду устните си със силикон
Антония Петрова пък наду устните си със силикон

Антония Петрова продължава да се обезобразява с пластични операции. Поредната корекция на миската е на устните, като обилно ги е натъпкала със силикон.

Мис България 2009 е заприличала вече на пластмасова кукла от множеството пластични операции. Близките на манекенката вече силно се притесняват, че маниите по външния й вид минават здравословните граници.

Първата корекция, която си прави пернишката красавица, е поставяне на силиконови импланти. Петрова е първата Мис България с изкуствени гърди.

Антония Петрова през 2009, когато стана Мис България
Антония Петрова през 2009, когато стана Мис България

През годините, Антония се е подлагала многократно на корекции на нос, скули, устни, гърди и пр. Носителката на титлата Мисис Русия постоянно открива някое несъвършенство по тялото си, което трябва да оправя.

Петрова е направо обсебена от външния си вид. Въпреки че има перфектни мерки, манекенката продължава да се подлага на строги диети, за да става още по- слаба.

Освен на пластични операции, Антония се подлага и на всевъзможни козметични процедури.

По броя на пластичните си операции, Петрова може да си съперничи само с холивудските звезди. Манията на манекенката по тялото й обаче вече става опасна. Ако не престане в скоро време, Антония може да загуби човешкия си облик, като актрисата Рене Зеуегър, който вече изобщо не прилича на себе си, заради многократно подлагане на пластични операции.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *