Антония Петрова нокаутира Деси Цонева: Безсрамно е да използва смъртта на баща си!

desi-tsoneva

Безспорно най- скандалният участник в тазгодишния Вип Брадър е Десислава Цонева, дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев.

Наследницата на телевизионната легенда влиза във воайорското шоу преди да са минали и 40- те дни от смъртта му. Деси имала жестоки спорове с баща си дали да участва във Вип Брадър, месец преди той да получи фаталния инсулт. Димитър Цонев бил категорично против.

antonia-petrova-6

И сега, след като него вече го няма, скандалната му дъщеря сбъдна мечтата си да влезе в риалити формата. Скандалното решение на Десислава беше осъдено от много колеги и приятели на Митко Цонев.

Вечната коментаторка на Вип Брадър, „Мис България“ Антония Петрова, първа се осмели да зачекне въпроса. Перничанката обяви за „кощунство“ участието на Деси Цонева в риалити шоуто и заяви, че тя много грозно се опитва да използва смъртта на именития си баща, за да се сдобие със слава. А и с по- висок хонорар от шоуто.

Още във визитката си, Цонева най- спокойно коментира темата с колко мъже е била и явно няма намерение по никакъв начин да се въздържа преди да е минал траура по мъртвия й баща.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *