Анелия с шокиращо признание: Не честитих на Емилия раждането! Ето защо не го направила:

aneliya

Войната между Анелия и Емилия изобщо не е затихнала. Бившата и настоящата жена на Коко Динев не пропускат да пуснат една срещу друга по някоя отровна стрела по време на интервю.

Двете фолк певици се опитват да поддържат заблудата, че са в добри отношения. Но непоносимостта, която изпитват една към друга, винаги си проличава.

В снощното си интервю пред Кристина Патрашкова за „Папаци“, Анелия призна, че се обадила само на Коко Динев, за да му честити раждането на втората му дъщеря – Мира. Бившата съпруга на бизнесмена заяви, че не се обадила на Емилия, защото не го почувствала.

Настоящата половинка на Коко Динев не крие, че много се дразни от факта, че Анелия му се обажда за щяло и нещяло. Емилия дори публично е обвинявала бизнесмена, че той е виновен за нахалното поведение на бившата му – защото й го позволявал.

Емилия има две деца от Коко, но все така не понася бившата му Анелия
Емилия има две деца от Коко, но все така не понася бившата му Анелия

Преди година и половина в свое интервю, актуалната жена на Динев призна, че никога няма да прости на колежката си Анелия, заради опитите й през годините да се бърка в отношенията им.

Бизнесменът все се опитва да узапти яростта Емилия към бившата му съпруга, като й обяснява, че има дъщеря от нея и не може да не й вдига телефона. Но фолк дивата изобщо не се интересувала от този довод.

Анелия също не веднъж е казвала, че звъни на бившия си мъж, само по въпроси, свързани с отглеждането на детето им.

Така или иначе, изглежда, че двете фолк певици никога няма да се разберат. Емилия вече има две деца от Коко Динев, но си остава все така подозрителна към бившата му жена. Анелия пък не може да се примири, че е изгубила голямата си любов и бащата на дъщеря си.

Снощи фолк певицата обаче призна, че Коко и Емилия са един за друг. Анелия заяви, че колежката й явно много силно го обича. Докато тя така и не пожелала да се промени, за да запази брака им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *