Анелия разкри най- голямата си Болка– защо с Коко Динев се Разведоха! Истината е Брутална! ВИДЕО:

anelia-4

Анелия най- после разкри цялата истина за развода си с Коко Динев. Фолк певицата за първи път разказа, че не друга жена, а тежката й бременност е съсипала брака й с бизнесмена.

Фолк дивата разкри, че лекарите имали съмнения, че е болна от рак. За да може да запази бебето си, се наложило да лежи три месеца в болница. Анелия признава, че това бил много тежък период и за нея, и за съпруга й Коко Динев. Двамата така и не успели да го преодолеят, което довело до развода им.

Певицата не крие, че възрастта й също оказала влияние върху начина, по който преживяла събитията. Тогава била само на 21 години, а Коко – на 31. Нямала никакъв опит с мъжете и това й попречило да се справи с трудния период в брака си.

Анелия призна, че с Коко много глезят дъщеря си

Днес дъщерята на Анелия и Коко Динев – Ивон, е на 13 години и е бясна тийнейджърка. Певицата признава, че е по- глезена, отколкото трябва, но иначе е добро дете и слуша, когато й се прави забележка. Признава, че бащата на Ивон я глези още повече и от нея.

Анелия е категорична, че не иска още едно дете, което се явява сериозна пречка във връзките й с мъжете. Заради отказа си да има второ дете, певицата дори загубила много сериозен мъж, с когото били заедно дълго време, без медиите изобщо да разберат за тях. Затова, вече си търси само партньори, които имат деца от предишна връзка, за да не се стига отново до същата ситуация.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *