Анелия разкри шокираща истина за здравето си! Виж Тук:

anelia-1

Сериозен здравословен проблем тормози от години Анелия. Фолк певицата призна, че страда от хронична умора и безсъние заради ритъма си на живот.

Бившата съпруга на Коко Динев се оплаква, че не може да спи по хотели. Затова винаги се прибира в дома си, независимо в колко часа свършва участието й, или в коя точка на страната се намира.

Другата причина, поради която иска сутрин да е вкъщи, е дъщеря й Ивон. Фолк певицата държала тя да я вдига и да я води на училище, дори да не е спала цяла нощ. Тъй като е самотна майка от много години, Анелия е свикнала да се прибира при детето си, независимо какъв ангажимент има.

anelia-ivon-2

Певицата си дава сметка, че този зверски режим я е докарал до хронична умора, но засега успява да го понася. Ако пък й стане съвсем трудно или започне да вреди на здравето й, фолк дивата е готова да намали значително работата.

Анелия не веднъж се е оплаквала, че е работохоличка и това пречи много на личния й живот. Приятелите постоянно й правели забележки, че изобщо не ходи по почивки, нито отделя време за себе си. На практика, въпреки че печели много пари, фолк дивата изобщо няма възможност да ги харчи. Певицата отдавна се кани да намали темпото и да се наслаждава повече на живота, но все не й се удава.

В момента Анелия е сред най- вървежните певици. Тя се старае да оползотвори максимално поредния пик в кариерата си и отново набляга само на работата. Певицата дори няма време да си хване сериозен приятел, въпреки че отдавна е сама.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *