Анелия изпорти сватбата на Миро! Ето как сгафи певицата: (СНИМКА)

miro-eli-1

Миро успя да опази в пълна тайна сватбата си на остров Корфу. Певецът пусна само една снимка от събитието, при това в далечен план и помоли гостите си да не разпространяват кадри.

Една от близките му приятелки обаче явно не е прочела молбата му. Фолк дивата Анелия пусна обща снимка с младоженците Миро и Ели. Така всички успяхме да видим колко красива е избраницата на певеца. Булчинската рокля пък е изключително елегантна.

miro-svatba-1

Преди дни Анелия се похвали, че е хванала букета на нечия сватба. Оказва се, че това се е случило именно на венчавката на Миро и Ели. Дали пък фолк дивата няма да се окаже наистина следващата булка?

Анелия хвана букета на булката
Анелия хвана букета на булката

След сватбата на Корфу, младоженците заминават за меден месец в Северна Америка. Миро има два концерта в Канада, но след това с Ели ще посетят някои от най- красивите природни забележителности в САЩ.

Булката има успешен ресторантьорски бизнес в Лондон и няма намерение да се мести в България. Миро е този, който пътува постоянно между двете държави. Когато има професионални ангажименти си е в България, а когато няма – отива в Лондон.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *