Анелия изплака за какъв мъж си мечтае! Певицата с нестандартно условие към кандидат- гаджетата си – Виж Тук:

anelia-1

Фолк дивата Анелия не крие, че има проблеми с мъжете. Певицата често се оплаква, че не може да си намери подходящ партньор.

Анелия разкри, че мъжът до нея лесно може да я спечели, ако й поднася всяка сутрин закуска в леглото. Фолк дивата признава, че това е наистина много важно за нея. Заради работата си през нощта, когато се събуди сутрин е много гладна.

Но с мъка разкрива, че отдавна не й се е случвало някой да я зарадва по този начин. Анелия си няма гадже от доста време. Затова и няма кой да я радва с подобни мили жестове.

aneliia-1

Певицата си дава сметка, че популярността и успешната й кариера със сигурност пречат да си намери правилния мъж. Според Анелия, гаджето й трябва да е също толкова добре реализирано, като нея. В противен случай, няма да се чувства добре и това ще разруши отношенията им.

Фолк дивата не крие, че любовта на живота й, поне засега, си остава бившият й съпруг и баща на детето й Коко Динев. След развода, Анелия имаше две по- сериозни връзки, с по- млади от нея богаташки синчета – Мартин Данона и министерския син Калоян Арсенов. Но, уви, те не успяха да я направят щастлива за дълго.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *