Анелия с Шокиращо Признание! Разкри защо не й върви с мъжете!

aneliia-1

Анелия най- после проговори за личния си живот. Певицата не е сред най- словоохотливите на тази тема, но наскоро разголи душата си в интервю за в. Уикенд.

Фолк дивата се подложи да тежка самокритика, за да обясни защо все не й върви в любовта. Анелия се определя като „силна“ и „властна“, което според нея, плаши мъжете. Певицата признава, че обича всичко да е под неин контрол, включително и половинката й.

Анелия вече не вярва, че някъде я чака идеалния мъж, защото такива няма. Но се надява, че ще откри половинка, с което да живее щастливо и спокойно.

anelia-ivon-2
Анелия не иска Ивон да става певица

Певицата не изключва и някой ден да мине под венчило, стига с потенциалния й избраник да са на една вълна, а не да го правят, просто защото трябва.

Най- фрапантното самопризнание на Анелия обаче е, че не иска да има второ дете. Певицата не иска дъщеря й Ивон да се насочва към музиката и да става певица. Но, все пак, каквото и да избере, ще я подкрепи.

Разкрива, че сред най- близките й приятелки в поп фолка са Андреа и Цветелина Янева. А с втората жена на Коко Динев, Емилия, са в спокойни отношения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *