Андреа втрещи с признание за Кубрат Пулев – Роднините им Плачат!

andrea-1

Андреа призна, че с Кубрат Пулев са довели близките си до отчаяние. Фолк дивата и боксьорът са заедно почти десет години. Но нито мислят за сватба, нито за деца.

Певицата разкри, че роднините им постоянно им задават въпроса кога ще си направят наследник. Но засега и тя, и Кубрат не са на такава вълна. Андреа признава, че и за двамата в момента кариерите им са на първо място.

Всъщност, кариера в момента има само боксьорът. Откакто напусна „Пайнер“, Андреа засне няколко скъпи клипа, но не е вадила хит. Участията й значително са намалели. А и фолк дивата си държи хонорара доста висок.

kubrat-andrea

Изведнъж Андреа се оказа с доста свободно време, така че, за да го уплътнява, докато Кубрат тренира в Германия, отвори моден бутик на „Витошка“.

Фолк певицата признава, че все още не е решила дали да отиде в „Арена Армеец“, за да как Кубрат се бие на родна земя. Андреа не крие, че й е доста трудно да гледа мачовете му. Певицата никога не ходи в залата, където Кубрат ще се боксира. Гледа ги по телевизията, но през повечето време всъщност си крие очите, за да не вижда какво се случва на ринга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *