Андреа и Преслава се съюзиха срещу интригите на Галена

andrea-2

Андреа подкрепя на сто процента приятелката си Преслава, която е доста атакувана от колегите си, след като стана „Певица на годината“ за седми път. Половинката на Кубрат Пулев публично демонстрира приятелството с колежката си, а двете не спират да си пишат в социалните мрежи.

В основата на интригата срещу добричлийката, оказва се, е доскорошната й първа дружка Галена. Смядовката не успя да преглътне факта, че за поредна година се разминава с жадуваното отличие и настрои половината гилдия срещу приятелката си.

Галена отдавна се слави като голяма интригантка
Галена отдавна се слави като голяма интригантка

Както е известно, Галена разполага с огромния финансов ресурс на мъжа си Галин. Макар че е сред най- скъпоплатените фолк звезди, няма как да се облича само с най- скъпите тоалети, да снима най- скъпите клипове, да плаща за най- хубавите песни, да си има собствен моден стилист и пр, и пр, само с хонорара си от участия, от който прибира половината.

Певицата побесняла, когато скъпата й инвестиция останала само с второстепенни награди, както и с утешителната „Музикален идол“. Затова, Галена реши да не отиде на церемонията и най- демонстративно показа надменно отношение както към колегите си, така и към фирмата, в която работи.

Скандалът с отсъствието на Галена пък даде повод на всички, които имат зъб на Преслава и на Митко Пайнера, да направят доста нелицеприятни изказвания.

Самата Андреа си е патила жестоко от интригите на смядовката, шушука се в гилдията. Галена и генералният спонсор на турнето на „Пайнер“ през 2014 се уговорили какъв да е редът на поява на певиците, а Андреа се оказала доста ощетена.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *