Андреа и Алисия злобеят в тандем! Виж видеото!

 Алисия пя и се забавлява с Андреа
Алисия пя и се забавлява с Андреа

Алисия и Андреа изляха злобата си в „Найт флайт” преди няколко вечери, фолкизпълнителките се опитаха да си правят майтап с Николета Лозанова, която открай време им е трън в очите с успешната си кариера и личния си живот. Разбира се, шегите на двете певачки с плеймейтката бяха жалки и самите им авторки станаха смешни в очите на феновете.

Алисия и Андреа Малко след полунощ Алисия изскочи на сцената в дълга лилава рокля. А щом съзря Андреа, моментално навлезе в публиката и с бодра крачка се запъти към колежката си.

„А сега искам да поздравя една палава компанийка, едни готини мацки със следващата песел. „Добре дошли!“, анонсира новия си „хит“ изпълнителката от Вакарел с рождено име Ася.

Въпросното парче тя сътвори, злорадствайки за раздялата на баджа-начката си Николета и Валери Божинов. Впоследствие обаче плеймейтката и футболистът се събраха и обезсмислиха напъните на Алисия да ги осмее.

Музиката закънтя, а Андреа, дружката й Моника Валериева, за която също се смята, че е минала през кревата на Валери, се замятаха от радост в дискотеката. Пайнерката прошепна нещо на ухо на Алисия, след което звездата на „Ара“ се закикоти с глас и се провикна селски на микрофона:

„Значи трябва още, не е достатъчно. Още може“. Какво точно искаше да каже вакарелката, така и не се разбра, но вероятно думите й бяха насочени към Николета Лозанова. Последната впрочем изобщо не се впряга от нескопосаните опити на баджаначката й да я ядоса и дори много се забавлявала, когато научила, че Ася пак се е пенявила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/KWqWoFCy1pQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *