Американският мъж на Диана Любенова я заряза!

diana-liubenova-1
Тв водещата и продуцента Лес Уелдън

Диана Любенова се е разделила с американския си съпруг Лес. Актрисата отглежда сама дъщеря им и минава през много тежък период.

Филмовият продуцент се прибрал в родината си, без да дава много обяснения на жена си. Откакто си е там, дори не се обаждал на дъщеря им. Изминали вече няколко седмици, а от него ни вест, ни кост.

Диана Любенова изпаднала в депресия след раздялата. Била много нервна и изобщо не се усмихвала. Ясно й е, че отсега нататък трябва сама да си гледа детето, а на бащата явно не му пука изобщо.

Диана с дъщеря си София
Диана с дъщеря си София

В екипът на уикенд сутрешния блок на БТВ вече не криели, че им е писнало да търпят киселото й настроение и заяждания. От веселата и ведра тв водеща нямало и следа. Дори колежките й Мариана Векилска и Жени Марчева постоянно се оплаквали от нея и мрънкали, че не е непоносима. Диана Любенова обаче хич не взимала присърце недоволството им и нямала намерение да се старае да се държи по- спокойно.

Актрисата и тв водеща винаги е била страшен непукист. Артистичната й натура не позволява да крие емоциите си, независимо дали са положителни или отрицателни.

Продуцентът Лес Уелдън е голямата любов на Диана Любенова. Въпреки постоянните му служебни пътувания по света, тя беше приела факта, че няма да може да разчита много на помощта му в грижите за дъщеря им София. Тв водещата беше убедена, че жертвата си струва, защото той е правилният човек за нея.

Той помогна обаче много за кариерата й на малкия екран. Любенова имаше възможността да прави интервюта с почти всички холивудски величия, които идваха у нас да снимат, тъй като човекът, който ги водеше, беше мъжът й Лес.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *