Американски топ продуцент плаши със съд Сузанита! Коментарът му я сравни със земята!

suzi-murad-3

Скандалите около щерката на Орхан Мурад не секват! Този път проблемът е с авторските права на инструментала  към песента „Луцифер и Буда“, за чийто клип 14- годишната Сузанита се съблече полугола.

Композиторът на музиката, която невръстната певица използва в своето парче, се оказа мастития продуцент Том Прайс. Той заплаши със съд семейството на малолетната изпълнителка, ако клипът веднага не бъде свален от youtube.

Освен че е използвана музиката му без негово позволение, Том Прайс не искал произведението му да бъде съчетавано с циничния текст на Сузанита. Оригиналната песен, за която я написал, била със силен религиозен смисъл. Затова забранява музиката му да бъде опошлена като се свързва със сексуален контекст.

Продуцентът съветва семейството на Сузанита на свалят видеото по своя воля, преди да се стигне до съд. А парите, които са спечелили от въртенето й в ютюб, да дарят за благотворителност.

Орхан Мурад заяви, че дъщеря му не е плагиатствала нищо, а били използвани само два такта от оригиналната музика. Сузи и приятелите й, с които направила песента, се били свързвали с автора и били платили, за да използват въпросните части от композицията. Иначе, от излъчването в ютюб тя не била спечели нищо, коментира баща й.

Сузанита също се защити, като обясни, че е платила на автора за музиката, която използвала.

Малолетната певица вече подготвя следващия си хит, която ще е дует с Андреа, а видеото отново със сигурност ще е супер скандално.

А институциите все още не са реагирали на първите й два клипа. Никой не е потърсил отговорност на родителите на 14- годишната Сузанита, които й позволяват да се снима полугола, да пее мръсотии и да танцува по гол задник. Да демонстрира поведение, което е в разрез със закона заради възрастта й.

В същото време, залязлата фолкаджийка Андреа дори реши да си вдигне акциите на гърба на скандалната ученичка, като я надъхва, че е голяма звезда и че няма нищо лошо в това, което прави.

Баща й пък смята, че възрастта на дъщеря му не е проблем, за да се съблича, и само така можело да се стане известен. А защо пък дете на 14 години трябва да става известно, не е ясно. Още повече, че Сузанита очевидно няма грам музикален талант и баща й е наясно. Но да, когато не можеш да пееш, единственото, с което можеш да впечатлиш, са голотиите. Това Андреа със сигурност го знае най- добре.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *