Алисия чака дете от Ники Михайлов

52008bbc562b1_largeСлед като за никого вече не е тайна, че Ники Михайлов и Алисия отново летят на крилете на любовта, сега в светските среди упорито се шуми, че поп-фолк дивата чака дете от него. Според запознати Алисия и синът на Боби Михайлов са се събрали само при условие, че този път Ники докаже сериозността на намеренията си към певицата.niki-mihaijlov-nael-2-slugini-na-alisiq-50063

Повод за най-новият светски слух пък, че Алисия чака второ дете, но този път от Ники Михайлов дава самата тя.  На няколко пъти Алисия е забелязвана да посещава столично светило в гинекологията.

Под въпрос остава само дали бившата на Валери Божинов вече е бременна или само двамата с Ники Михайлов са решили да се потрудят здраво и както си му е реда. За никого не е тайна, че Алисия иска, а и е готова за второ дете, а според близки до вратаря към момента той е готов на всичко, за да задържи любимата си. Приятелите на Ники споделят, че след като си похойка той много добре е оценил Алисия и наистина иска сериозна връзка с нея, а защо не и дете време му е вече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *