Алисия бясна! Цяло лято ще бачка, докато Николета се глези с почивки

alisiq-pochivka

Алисия побесня от факта, че не успя да прекара лятната ваканция, както й се иска, тъй като отново я затрупаха с ангажименти. Затова, сега вместо да се препича на слънце в някоя екзотична страна,  й се налага  да почива на родното Черноморие.

Всъщност певицата мечтаела да бъде в някаква арабска страна или пък да отиде някъде другаде. За съжаление обаче, плановете й  се провалили. Най – фрапиращото, което чаровната изпълнителка не успяла да преживее е, че докато тя се труди, бившият й Валери Божинов е на почивка с Николета и малката им дъщеря.

Алисия има много работа през лятото
Алисия има много работа през лятото

Голяма завист започнала да я гложди, и то особено след като видяла снимки от почивката им.  Според някои клюки причината Алисия да не е извън България е, че е приела много участия, за да  събере някой лев, и дори и да иска, няма как да отсъства.

Хубавото обаче е, че Алисия няма да е сама, а с нея е също  половинка й – Ники Михайлов. Той се хвалел, че си изкарва страхотно  и няма  никакви оплаквания нито относно обслужването, нито пък от факта, че не е в някоя екзотична страна. Двамата имат възможност да изживеят заедно невероятни мигове, които да им оставят спомени за цял живот.

Алисия. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dcmMinBRMbc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *