Алисия трогна всички с жеста си! Виж Тук + Снимка:

alisiia-1

Валери- младши навърши 9 години и посрещна рождения си ден с много приятелчета, а сестра му Никол беше неотлъчно до него.

Мила снимка на дъщерята на Николета и Валери заедно с Алисия трогна феновете на певицата. Фолк дивата е застанала зад гърба на малката Никол и нежно я придържа за раменете.

Изглежда, че най- после вече има мир между бившите жени на Валери Божинов. И Николета, и Алисия се стараят децата им да са си близки и да имат силна връзка помежду си.

alisia-nikol

Никол и Валери- младши се виждат често и присъстват на празниците си. Напрежението между майките им вече значително е намаляло, което помага на децата да са по- близки.

Валери Божинов също се старае да поддържа приятелски отношения с бившите си жени. Футболистът и Алисия бяха в лоши отношения, когато я изостави и афишира връзката си с Николета. От доста време обаче двамата се разбират идеално и нямат никакви оплаквания един от друг.

След раздялата с Николета, Божинов има на моменти доста трудна комуникация с нея. Двамата се изпокараха публично през пролетта, когато Лозанова го обвини, че не отишъл на рождения ден на дъщеря им, защото не искал да плаща сметката. Божинов пък й бил казал доста по- рано, че заради тренировките си, няма да успее да дойде.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *