Алисия пак Бере Срам заради Валери Божинов! Ето Защо:

alisiia

Алисия се оплака, че отнася страшни бъзици, заради певческите изяви в социалните мрежи на бившата си половинка Валери Божинов.

Фолк певицата разкри, че при последната й изява пред българските фенове в Лондон, публиката я посрещнала като крещяла с все сила „Трепни“ на Цеца Величков. Именно със своя версия на хита на сръбската легенда Божинов поздрави аверите си „Тони Найка“, „Иконата“ и пр, а себе си обяви за „Божигол“.

Оказало се, че това далеч не е изолиран случай, а се превръща в панацея на участията на Алисия в последно време. Фолк дивата е възмутена защо и тя трябва да отнася подигравките за изцепките на бившия си мъж. Певицата заяви, че с него ги свързва единствено общото им дете и не вижда защо трябва да я намесват в скандалите около него.

valeri-bojinov-3

Алисия и Валери Божинов успяха да възстановят нормалните си отношения след публичната им раздяла преди години. Певицата признава, че няма проблеми с футболиста нито по отношение на издръжката, нито по отношения на вижданията му с детето. Божинов и Алисия са се разбрали да не спазват график за срещите между баща и син. Футболистът може да взима детето, винаги когато пожелае, да го изведе някъде или да го заведе на почивка.

Актуалното гадже на Валери Божинов – Биляна Дол, няма нищо против да водят от време на време Валери- младши с тях в чужбина. Сръбкинята и детето се разбират много добре, така че този път няма проблеми с половинката на футболиста.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *